Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe

bitter en zoet *** 3 sterren excelent

ervaar de Historische sfeer met het comfort van de moderne tijd

HOTEL

Een uniek hotel in Drenthe. De voormalige dienstwoningen ‘Toewijding’, ‘Bitter en Zoet’ en ‘Plichtgevoel’ omvatten 15 bijzondere hotelkamers. De indeling van de oorspronkelijke kamers is intact gebleven en zorgt voor een vriendelijk, huiselijk gevoel. Iedere woning heeft een eigen kleurstelling en een uniek behang, gebaseerd op oud behang uit de panden. Overal komt u in ons hotel in Drenthe getuigen tegen van het oorspronkelijke gebruik van de gebouwen: een terrazzo aanrechtje in de badkamer, een oude voordeur naast uw kamerdeur, kamers met en suite deuren, een schouw. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de (moes)tuin en de majestueuze beukenlaan. 

Bitter en Zoet beschikt ook over 6 ruime familiekamers/appartementen
Deze zijn ondergebracht in het voormalige hospitaal ‘Vertrouw op God’.  

Ook is er gedacht aan onze mindervalide gasten, zo zijn er aangepaste hotelkamers en zijn de familiekamers eveneens rolstoel toegankelijk. Iedereen is dus welkom in dit bijzondere hotel in een van de mooiste provincies van Nederland: Drenthe! 

sfeerbeeld van een comfort kamer op de begane grond, met in beeld het bed en het bureau
 

sauna

De saunafaciliteiten van Bitter en Zoet bestaan uit een traditionele Finse sauna, infraroodsauna (korte golf) en kleur-lichttherapieën, infraroodsauna (middel tot lange golf) met daglicht- en kleurlichttherapie.

Afkoelen met de stortdouche, of iets voorzichtiger met de waterkuipen of douche. Daarna heerlijk ontspannen op de ligbanken in de rustruimte of in badjas buiten in de zon…

U huurt de sauna privé voor een saunagang van ongeveer 2,5 uur. Uiteraard staat er water en iets lekkers voor u klaar.

Entree € 14,50 p.p.
Handdoeken en badjas pakket € 5,00 p.p.
Handdoeken en badjas pakket Deluxe € 7,50 p.p.
(Deluxe pakket incl. doucheschuim en scrubhandschoen)