Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe

Ontdek ons menu to share of diner service

Vanaf 1 juni a.s. is ons restaurant en terras weer geopend voor gasten van 'buitenaf', ze zijn nu alleen geopend voor onze hotelgasten. Wij missen u en kijken er naar uit u vanaf 1 juni weer te mogen begroeten bij Bitter en Zoet. 

Maak hieronder alvast een reservering. Tot gauw!

onze menukaart

De lekkerste gerechten van Bitter en Zoet om samen te delen*

Het menu is samengesteld met ingrediënten uit onze eigen moestuin, de Tuinen van Weldadigheid in Veenhuizen en leveranciers uit Drenthe en het Noorderland. Natuurlijk gebruiken we duurzaam gevangen vis en vlees van goede oorsprong. Het menu varieert per dag en is afhankelijk van hetgeen onze koks oogsten en vers inkopen.
Alle gerechten op de kaart worden geserveerd op schalen, borden en kommen en zijn telkens bedoeld voor 2 personen.  Samen delen en genieten van zoveel mogelijk heerlijks!
Vanaf € 36,50 p.p. voor een heerlijk 3 gangen menu.

“wij komen om te proeven wat chef-kok Rik Dortmond en zijn team in de keuken presteren en dat stemt tot tevredenheid”

Dinerservice*

Heeft u een appartement gereserveerd? Dan raden wij u graag onze dinerservice aan:
Een heerlijk 3 gangen diner à la Bitter en Zoet, maar dan geheel privé. Wij zorgen voor een voorgerecht in de vorm van een stevige, goed gevulde soep met brood en tapenades, als hoofdgerecht een fijne maaltijdsalades met vis, vlees of vegetarisch. In de koelkast wacht dan als afsluiter een zalig dessert.
Zet de tafel voor de openslaande ramen en kijk uit over de boomgaard en de moestuin. Een vogelconcert maakt het compleet…
Prijs € 34,50 p.p. inclusief een fles huiswijn

Picknick en lunch*

Heeft u zin in een lunch of picknick midden in de natuur, of aan 1 van de picknickbanken in de tuin? Dat kan! Bestel naar keuze een goed gevulde picknickmand of lunchpakket en geniet van een lunch op een door u uitgezochte plek. In het weekend serveren wij onze hotelgasten graag een lunch in ons restaurant.

Prijs picknickmand € 14,50 p.p | Prijs lunchpakket € 11,50 p.p

*Alle opties zijn bij uw online reservering via bovenstaande boekingsmodule als extra aan uw reservering toe te voegen.

 

Cadeaubon bestellen?

U kunt ook een speciale cadeaubon bestellen om straks iets te hebben om naar uit te kijken of cadeau te doen aan iemand die u dierbaar is.
Bestel  nu een tegoedbon voor een 3 gangen diner (voor 2 personen) voor €69,- en dan serveren wij u daar een passende wijn (of een lokaal biertje) bij het hoofdgerecht.
Of kies voor een bon voor een heerlijk 5 gangen diner voor €99,- (voor 2 personen) en geniet daarbij van een heerlijke fles huiswijn.
Wilt u een cadeaubon voor een ander bedrag dan kan dat uiteraard ook.

Hoe werkt het?

U kunt de bon bestellen middels het contactformulier hiernaast, per email via info@bitterenzoet.nl of telefonisch 0592385002 (toets optie 1 als u het keuzemenu te horen krijgt). Wij sturen u een factuur en na ontvangst van de betaling komt de cadeaubon via de post naar u toe. Zodra Bitter en Zoet weer open is, ontvangt u hierover bericht en maken we graag een reservering voor u.

Dank voor uw steun!

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kortingsacties

Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten mooie, eerlijke gerechten en dranken serveren. Voor deze biologische en/of fairtrade ingrediënten uit de regio, van veelal kleinschalige leveranciers, betalen we een eerlijke prijs.
Onze medewerkers werken hard, met passie en betrokkenheid. Dat verdient een eerlijk salaris.
Bitter en Zoet doet daarom niet mee aan kortingsacties of cadeaubonnen (behalve onze eigen).

Reserveren

Uw naam *
Uw adres *
Uw woonplaats *
Uw telefoon *
Uw email *
Reservering *
Gewenste datum *
Gewenste tijd *
Aantal personen/aantal bonnen *
Overige opmerkingen / dieetwensen/ ander bedrag op bon